Det er stort behov for fagarbeidere i anleggsgartnerfaget!

Svein Boasson AS er godkjent opplæringsbedrift i anleggsgartnerfaget som er vårt hovedsatsingsområdet, men vi er også lærebedrift for faget anleggsmaskinfører.
Vi har stort fokus på opplæring og utdanning i anleggsgartnerfaget og har tett kommunikasjon med lærestedene i fylket.

I 2016 fikk Svein Boasson AS prisen som Årets Lærebedrift.

Vi har sammen med anleggsgartnerbransjen i Bergen, inngått en samfunnskontrakt med Stend Vgs, der vi forplikter oss til å ta imot lærlinger som har fullført Naturbruk VG1 Anleggsgartner.
Som anleggsgartner får du en variert arbeidshverdag der du er med på å forme og bygge utomhusanlegg, gater og byrom, bygge hager og vedlikeholde parker og andre grøntområder.

Vi anbefaler de som ønsker å bli anleggsgartner å ta et år på VG1 Naturbruk for og så gå ut i ett lærlingeløp på 3 år (med skole 1 dag i uken), man kan også velge å gå to år på skole og så to år i lære i bedrift.

Opplæringsansvarlig hos oss er Gunn Hosøy og hun bistår deg gjerne dersom du har spørsmål om hvordan du skal bli anleggsgartner.
Tlf 93 23 24 18 eller e-post: gunn@sveinboasson.no

 

 

SØK JOBB HOS SVEIN BOASSON AS

Vi er alltid på jakt etter dyktige fagarbeidere. De ansatte hos oss er seriøse og dyktige fagfolk som bringer videre stolte håndverkstradisjoner. Folkene er vår viktigste ressurs og vi ønsker å være en attraktiv arbeidsplass.

Vi ansetter fortrinnsvis anleggsgartnere og maskinførere, men har du annen spennende erfaring og kunnskap vi kan komplimentere vår ansattgruppe med, er du hjertelig velkommen til å søke.

Send søknad og CV til ingrid@sveinboasson.no eller heidi@sveinboasson.no

 

Utvikling av Omnitech+ AS